آموزشی

حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

حذف یک تصویر از دستگاه بدون حذف آن از گوگل درایو

گوگل درایو فضای نامحدودی را برای پشتیبان‌گیری از تصاویر در برگزیدن کاربر قرار می‌دهد. اگر از نسخه رایگان گوگل‌درایو کار می‌کنید، گوگل به شما ۱۵ گیگابایت فضای خالی ارائه می‌کند، با این حال با آپلود تصاویر در این فضا، حجم شما تغییر نخواهد کرد و می‌توانید به مقدار نامحدودی عکس‌های مختلف را در این فضای ابری خود ذخیره‌ نمایید. این کاربرد زمانی بیشتر به چشم می‌آید که مجموعه بزرگی از عکس‌های HD در برگزیدن و دستگاه شما برای نگه‌داری همه‌ی آن‌ها کافی نیست. با چنین قابلیتی‌ می‌توانید به هراندازه که می‌خواهید عکس‌ها را ذخیره‌سازی نمایید.

اگر از پیش عکس‌های خود را بر روی گوگل درایو آپلود کرده باشید، می‌توانید به محل ذخیره‌سازی عکس‌های خود بروید و سپس عکس‌ مربوطه را گزینش کنید و بر روی سه نقطه‌ای که در بالای صفحه نمایش به چشم می‌خورند کلیک کنید. و آخرین گزینه یعنی Delete device copy را گزینش کنید. عکس از سیستم شما حذف می‌شود و در گوگل درایو باقی می‌ماند. اگر بخواهید می‌توانید چند عکس را به شکل‌ همزمان حذف نمایید، برای اینکار مجموعه دلخواه آن‌ها را گزینش نمایید و سپس همین مراحل را برای آن‌ها انجام دهید.

اگر از پیش از عکس‌های خود بک آپ تهیه نکرده‌اید، نرم‌افزار عکس خود را باز کنید و بر روی سه خط افقی (دکمه همبرگری) که در بالا سمت چپ صفحه وجود دارد، کلیک نمایید. Settings را گزینش کنید و بر روی Back up & sync بزنید و آن را فعال نمایید. حال به پایین همین صفحه بروید و  Upload size را بیابید. بر روی آن کلیک کنید و در منویی که برای شما ظاهر می‌شود  High quality را گزینش کنید. اگر این گزینه را نزنید، عکس‌هایی که آپلود می‌کنید فضای شما را اشغال خواهند کرد. حالا  از این به بعد، هر زمان عکسی بگیرید، به شکل خودکار بر روی گوگل‌درایو ذخیره می‌شود و با مراحلی که بالا ذکر شد، می‌توانید آن‌ها را از سیستم گوشی خود پاک نمایید.

 

لینک منبع
جعفری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا